ДБР виявило ще один підпільний склад із краденими продуктами для військових (ФОТО)

Привласнювали та перепродували харчові продукти призначені для воїнів

ДБР знайшло ще один підпільний склад з краденими харчами. Про це повідомила пресслужба ДБР.

У січні 2023 року працівники ДБР викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для Збройних сил України.

Під час масштабної спецоперації ДБР провело майже 70 обшуків. У результаті вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн гривень готівкою в різній валюті.

Працівники ДБР виявили ще один склад на Дніпропетровщині, в якому зловмисники ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн.

У межах досудового розслідування за статтею привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України) повідомлено про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до схеми.

Читайте також: Резніков пояснив, звідки взялися «яйця по 17 за штуку».

Частину вилучених продуктів було передано військовим, решта після завершення необхідних експертиз також надійде до військових частин.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт