"Дебільна країна", дурдом "Україна" та Руская весна: публікації кандидатки у директори депаратменту освіти і науки ЛОДА (фото)

1656154_1403887576539666_1700548302_n
1656154_1403887576539666_1700548302_n

З декларації Тетяни Павлівни Крижовець стало відомо, що вона претендує на посаду директора департаменту освіти і науки ЛОДА. Про це інформує «Варта1».

У декларації кандидатка вказала свідоцтва на авторські права на праці «Аналіз змін характеристик впливу оптимізації протипаводкових заходів р. Тиса на основі дослідження та стохастичного моделювання процесів формування стоку» та «Удосконалення розрахунку визначення зон затоплень сільськогосподарських земель басейну р. Боржави». З майна тільки будинок, який зареєстровано на доньку Софію Мельник. Така ж праця вказана і у резюме жінки, на той час ще Мельник Тетяни Павлівни, і праці по Боржаві та Тисі опубліковані на даній сторінці у «Facebook».

У 2012 році кандидатка шукала роботу викладачем, програмістом чи керівником, у резюме вказала, що працювала у 2005–2011 викладачем на кафедрі обчислювальної математики НУВГП. 

Тетяна Крижовець виявилася активним дописувачем у соціальній мережі «Facebook» (

)



Жінка зі зневагою відноситься до правоохоронних органів, закликає «стріляти сволоту» у постах про поліцейських. З її публікацій стає зрозуміло, що у неї проблеми з поліцією, однак причина конфліктів невідома. Без жодних доказів звинувачує правоохоронців у отруєнні іпритом і цькуванні собак. Працівників СБУ також звинувачує у отруєнні іпритом.

Тетяна Крижовець прокоментувала й інтимні стосунки: «ІНТИМНІ СТОСУНКИ МІЖ ЧОЛОВІКАМИ І ЖІНКАМИ Є ЗБОЧЕННЯМ І ДІТЯМ ПРО ЦЕ ПОТРІБНО РОЗПОВІДАТИ...».

Жінка не підтримує виділення коштів для військових контрактників та виділення коштів для львівських науковців закликає «стріляти сволоту» (а який толк з тих науковців?... що вони корисного зробили для міста, для України? стріляти сволоту...). Проте підтримує контрабанду кави, бо тоді зменшиться вартість кави.

Кандидатка на посаду головного освітянина області закликає розганяти мафію, називаючи так ЛНУ ім. І. Франка. 

У своїх публікаціях пані Тетяна називає країну «дурдом «Україна»» та «дебільна країна», підтримує втечу водія з місця ДТП та називає людей — «придуркувато-дебілкуватий народ». 

Жінка прокоментувала смерть  21-річної активістки Національного корпусу Львівщини Ніни Ходзевич: «Бог є проти будь-якої війни... от і поставив усе на своє місце... а ця бидлота прикривається як не дітьми, то Богом...».

Кандидатка не підтримує жінок-військових і вважає їх не жінками: «Це не жінки... жінка спонукає життю, а не смерті... вона родить дітей і підтримує мир... жінка, яка поважає себе ніколи не візьме у руки зброю, щоб позбавляти життя...».

Кандидатка на посаду виявилася поціновувачкою проросійського сайту «Русская весна» (Оперативная информация о событиях в России, Новороссии, на Украине, в Сирии и мире, прямые эфиры, вести с мест от непосредственных участников событий, эксклюзивные фото и видео).

Знімки екрану з публікацій Тетяни Крижовець



Тетяна Крижовець опублікувала скріншоти сюжету 2015 року з телеканалу ЗІК про її ж брата під назвою «На Рівненщині важкохворого покинули і родичі, і влада».

Зі сюжету: ««Я телефонувала сестрі хворого. Вона відповіла, що в неї дохід нуль гривень і що вона не має змоги приїхати. Сестра сказала, що взагалі не збирається вчиняти ніяких дій», — розповідає юрисконсульт Клеванської селищної ради Діана Коваленко».

varta1.com.ua: Новини