Депутат Сумської облради застрелив лісника (ФОТО)

Замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва

ФОТО: Сумська обласна прокуратура

Депутату Сумської обласної ради повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства працівника лісництва. Про це повідомили у прокуратурі Сумської області.

 За даними слідства, інцидент трапився 21 травня, близько 19:00 год на території мисливського господарства «Північний ліс», що розташоване в селі Заріччя Конотопського району. 

За версією слідчих, під час пристрілки власного мисливського карабіна депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню. Від отриманого вогнепального поранення 46-річний майстер лісу помер на місці події, зазначили у прокуратурі.

На фото, яке супроводжує це повідомлення, видно мішень, по якій, можливо, проводилася пристрілка. На ній зображено людину, схожу на президента держави-агресорки. 

Подробиці обставин, за яких лісник отримав вогнепальне поранення, в прокуратурі не повідомляють. У повідомленні зазначено, що воно було смертельним, 46-річний потерпілий помер на місці події. 

Фото: Сумська обласна прокуратура

Раніше повідомили, на Черкащині знайдено вбитою 10-річну дитину, яка пішла в магазин і не повернулася

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк