Депутат залишив передсмертну записку перед тим, як взірвати гранати у міськраді

Підривника зараз реанімують

54-річний депутат Керецьківської сільської ради Сергій Батрин, який підірвав гранати в будівлі сільради під час сесії, залишив удома передсмертну записку. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Про це пише Lviv.media.

За словами очільника МВС, у записці депутат зізнався, що готувався до підриву гранат. Більше інформації Клименко не надав, пояснюючи це таємницею слідства.

Що відомо про інцидент

Сьогодні, 15 грудня, у будівлі Керецьківської сільської ради, що на Закарпатті, депутат  Сергій Батрин від партії «Слуга народу» підірвав гранати під час засідання сесії. 

За кілька хвилин до вибуху депутат сварився з колегами, що не можна під час війни виділяти сільському голові надбавку 50% та щомісячну премію 100% від окладу. У якийсь момент Батрін вийшов із зали і повернувся через 2 хвилини 40 секунд. 

Відомо про 26 поранених через вибух гранати під час засідання сесії на Закарпатті, шестеро потерпілих у тяжкому стані. Лікарі реанімують депутата, який власне підірвав гранати. 

 Сергій Батрин перебуває в лікрані у Сваляві. Стан депутата важкий, але прогнози лікарів оптимістичні. Палату, де він лежить, охороняє поліція від самосуду родичів тих, хто був у приміщенні в момент вибуху.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також