Депутат-зрадник провів в Ізюм прихованою дорогою російські війська (ФОТО)

Якби окупантам не показали шлях в місто, вони б ніколи не змогли туди потрапити, а тепер Ізюм повністю заблокований і доступу для доставки гуманітарної допомоги немає

Фомічевський здав місто росіянам Фото: УНІАН

Чинний депутат Ізюмської міської ради від політичної партії «Опозиційна платформа — За життя» Анатолій Фомічевський завів в Ізюм, Харківської області, російських окупантів.

Про це в повідомив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міськради Максим Стрельник у «Facebook».

«У суботу, 26 березня, почали надходити дані про те, що в Ізюм почали заходити російські окупанти.

Як виявилося, вони не просто зайшли в місто, а їх провів і показав їм незахищенну дорогу до Ізюма, державний зрадник — Анатолій Фомичевський.

Саме через нього російські окупанти змогли непомітно зайти в місто, але Збройні Сили України не здаються і продовжують запеклі бої за Ізюм проти російських окупантів.

Але, на жаль, мирні мешканці стали заручниками цих боїв, а прирекли їх на ці страждання зрадники Ізюма!

Якби російським окупантам не показали шлях в місто, вони б ніколи не змогли туди потрапити, а тепер через них Ізюм повністю заблокований і доступу для доставки гуманітарної допомоги туди немає», — зазначає Стрельник.

«Єдиною надією на спасіння для близько 20 тисяч ізюмчан, які залишилися в блокадному місті, залишається тільки наша Армія», — наголосив Стрельник.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий