Депутату від ОПЗЖ кинули коктейль Молотова в будинок

img-3735-1024x683-1
img-3735-1024x683-1

Двоє невідомих людей намагалися незаконно зайти до помешкання  Євгена Момонта у Петрівці на Полтавщині, щоб підпалити його. Сам народний обранець  пов’язує це зі своєю політичною діяльністю.


Про це депутат Євген Момонт повідомив 14 січня, пише «Зміст».

У ніч на 14 січня депутат залишився на ночівлю у Полтаві, але будинок у Петрівці перебував під охороною. О 4:48 год охоронці повідомили власника будинку про спробу підпалу та пожежу, що розпочалася на терасі через те, що невідомі чоловіки вилили легкозаймисту речовину на металопластикову вхідну групу та меблі: «Так, завдали шкоду будинку і завдяки охороні він вцілів. Є багато відео, де видно злочинців, а їх було двоє. Також видно машину, на якій приїхали».

У поліції встановлюють особу виконавців, тривають слідчі дії. Євген Момонт пов’язує напад з помстою за його депутатську діяльність та політичні розбіжності у поглядах.



Додамо, що у  грудні у Києві відбулася партійна конференція «Опозиційної платформи – За життя», де підтримали рішення про відкликання депутата Євгена Момонта та депутатки Тетяни Годяк. Напередодні Момонт заявив, що Ілля Кива руйнує партійний осередок «Опозиційної платформи — За життя»: «Людина руйнує усю обласну структуру та досягнення своїми витівками. Ми натомість зшиваємо партійний осередок, до нас люди звертаються щодня й довіряють нам. Ми хочемо відкрити очі іншим, доки не пізно. Сьогодні ухвалюємо стратегічне рішення».

Після цього Ілля Кива відреагував на прохання депутатів від ОПЗЖ на Полтавщині виключити його з партії. Він розповів, що вважає колективне звернення депутатів на Полтавщині неаргументованим. Уривки тексту звернення депутатів різних рад до стратегічної ради ОПЗЖ з проханням винести питання про виключення з членів партії, з рядів партійної структури Полтавщини для усунення падіння рейтингу партії можна знайти тут.



varta1.com.ua: Новини