Депутати ЛМР проголосували за ухвалу про укладення договору-пожертви квартири для політв’язня Ольги Ільків

02
02

У подальшому місто допоможе родині у проведенні ремонтних робіт у цій квартирі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.


Сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу про укладення договору-пожертви квартири для політв’язня та зв’язкової Романа Шухевича Ольги Ільків. За відповідну ухвалу проголосувало 58 обранців.


 Квартиру зв’язковій генерала Романа Шухевича Ользі Ільків придбало місто та область. Зокрема, у квітні 2017 року Львівська міська рада та Львівська обласна рада виділили кошти в  однаковій сумі – по 400 тис. грн. для придбання житла Ользі Ільків. Розпорядником коштів було визначено департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Після цього було створено конкурсний комітет для визначення переможця конкурсу щодо придбання житла. Переможцем конкурсу визнано ПП «Сервіс – Ріелбуд», який запропонував однокімнатну квартиру на вул. Кн. Ольги, 122а (загальна площа 44,9 кв. м), розташовану на 1 поверсі. Відповідно до експертної оцінки ТзОВ «Периметр», вартість згаданої квартири становить 800 430 грн. Відповідно до договору купівлі-продажу від 2.10.2017 року, департамент придбав квартиру за 800 тис. грн.

«У квартирі будемо жити з мамою. До того жили в колишньому сімейному гуртожитку у на вул. Науковій. Ця квартира подобається, тут просторо, світло. Мама не бачить, я розказав їй, як вона виглядає, які тут умови, і мама погодилася. Тут чисте повітря, зелень, легше вийти-зайти, бо раніше потрібно було підніматися на третій поверх, є всі умови. Після добудови і ремонту всередині  приміщення будемо заселятися. Сподіваємось до Нового року встигнути», - поділився враженнями син Ольги Ільків Андрій Бойко.


Зазначимо, що вчора помешкання спільно з міським головою Львова Андрієм Садовим оглянув син Ольги Ільків Андрій Бойко.  


Додамо, що зараз Ольга Ільків проживає в однокімнатній квартирі на вул. Науковій, 22, площа якої – 33 кв.м.

varta1.com.ua: Новини