Дитина падала: на Одещині люди напоїли алкоголем маленьких дітей

Постраждали 9 та 5-річні хлопчики

На Одещині двох малолітніх мешканців Подільщини доправили до медзакладів у важкому стані. Про це повідомляє Подільське районне управління поліції Одеської області. 

9-річного хлопчика з селища Окни, виявили перехожі на порозі адмінбудівлі. Його пригостив горілкою 18-річний місцевий мешканець.

5-річного хлопчика з Балтської громади напоїв домашнім вином сусід, бо йому було весело спостерігати, як нетвереза дитина під час ходьби падала. Крім алкогольного отруєння, хлопчик отримав забиття кінцівок і тулуба.

Дітям надана медична допомога, зараз загрози їхньому здоров’ю немає.

«На громадян, які довели неповнолітніх до стану сп’яніння, складені адміністративні протоколи за статтею 180 КУпАП. Мати хлопчика з Окон, яка замість того, щоб стежити за дитиною, спала нетверезою у будинку, притягнута до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Сім’я другого малюка раніше у поле зору поліцейських не потрапляла. З батьками проводитимуться профілактичні заходи соціальними службами та правоохоронцями», — повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Нагадаємо, на Львівщині батьки відсудили компенсацію за загибель п’яного сина, який лежав на колії.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також