У Львові, внаслідок отруєння чадним газом, постраждали 6 людей, у тому числі діти

unnamed
unnamed

Вчора у Львові трапилось два випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 6 людей. Про це повідомили сьогодні в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Так, 7 листопада, близько 03:30 год, у квартирі багатоповерхівки на вулиці Медведецького, що у Франківському районі отруїлась чадним газом жінка, 1990 року народження, та її 2-річна дитина. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості було доправлено у медичні заклади. Квартира обладнана двофункційним котлом та ПГ-4. Аварійна бригада АТ «Львівгаз» припинила подачу газу до квартири». Обставини події з’ясовуються.

Ще одна подія сталася 7 листопада, близько 14:20 год, у смт Брюховичі, що належить до Шевченківського району. У квартирі багатоповерхівки на вулиці Львівській, отруїлись чадним газом четверо осіб, з них двоє дітей.

«Зокрема, це жінка, 1988 року народження, хлопці, 2012 та 2019 років народження, чоловік, 1998 року народження. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості було доправлено у медичні заклади. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом та ПГ-4. Аварійна бригада АТ «Львівгаз» припинила подачу газу до квартири», — йдеться у повідомленні.

Обставини події з’ясовуються.

Загалом, від початку року по Львову зафіксували 45 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 106 осіб, з них 35 дітей. На жаль, 5 осіб загинуло.

varta1.com.ua: Новини