Дівчина з Тернополя заплатила 320 тис грн, щоб в неї закохався чоловік

20-річна жителька Тернополя заплатила «ворожці»

Ілюстрація з відкритих джерел

 

20-річна тернополянка, аби приворожити хлопця заплатила «ворожці» понад 320 000 гривень.

Як повідомили у Нацполіції Тернопільської області, від рук аферистів потерпіла місцева жителька. Заява про шахрайство до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшла від матері дівчини. Як з’ясувалося, в «Instagram» вона знайшла оголошення про послуги ворожіння. У листуванні аферистка пообіцяла провести ритуал, який допоможе впоратися з проблемами в особистому житті.

За перший сеанс дистанційного ритуалу тернополянка заплатила 5000 гривень. Далі псевдоворожка запевнила дівчину, що за один раз досягнути бажаного результату не можливо, оскільки, потрібно провести енергетичну чистку й зняти шкоду.

Читайте також: 21-річна жителька Тернопільщини віддала 180 тисяч гривень ворожці за «зняття поробів».

Протягом семи місяців зловмисниця надавала «послуги» й виманювала гроші у потерпілої. Дівчина виконувала всі умови й прислухалася до слів аферистки, аби та приворожила до неї коханого. Проте вона жодного разу з нею не бачилася і не спілкувалася особисто.

Згодом мати дізналася за що платить її дочка та одразу ж звернулася за допомогою до поліцейських.

Слідчі здійснюють розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до статті 190 (шахрайство) ККУ. Тривають оперативно-розшукові заходити, щоб встановити особу зловмисниці.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий