Дівчина у реанімації, стан важкий: на Драгобраті водій ратраку переїхав киянку

231-1
231-1

Вчора, близько 17:00 год., біля готелю “Пік” на Драгобраті, ратрак переїхав дівчину. Свідок подій Володимир Терещенко зв’язався з журналістом «Інформатора» й розповів, що ратрак здавав назад, не побачив дівчину і наїхав на неї. 

“Водій вийшов з транспортного засобу для надання допомоги потерпілій. Але поїхав з місця подій в інший готель, в якому і сховався. Поліція прибула вчасно і повідомила, що має зареєструвати провадження протягом 24 годин.

«Ратрак належить власнику одного з готелів Драгобрата. Мені здається, що він (власник) намагається уникнути проблем з правоохоронними органами і домовитися, щоб провадження не розслідували. Цілком можливо, що водій був на підпитку. Коли ми намагалися йому подзвонити, нам повідомили, що він не може розмовляти, оскільки у нього проблеми з серцем», — розповів Володимир Терещенко.



Потерпіла вижила, перебуває при тямі, але її стан важкий. Наразі, вона знаходиться у реанімації у Рахові. 

За даними сайту міста Ужгорода 0312ua, подруга потерпiлої, Anna Launets, опублiкувала на сторiнцi у «Facebook» пост (цитата мовою оригiналу): "Нужна помощь журналистов. Вчера вечером, на Драге, водитель ратрака переехал девушку, она в реанимации, состояние тяжелое. Есть опасения, что местная полиция не станет заниматься делом с должным рвением: водитель — местный бизнесмен, девушка — киевлянка, наша подруга. Нужно помочь с широким освещением, иначе замнут и привет".

varta1.com.ua: Новини