Для постраждалих під час аварії працівників Бурштинської ТЕС потрібні донори крові

DSC-1264
DSC-1264

На Бурштинській ТЕС стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла, чотири працівники отримали опіки. 28 листопада, о 21:20 під час роботи 7 енергоблоку Бурштинської ТЕС попередньо через розрив екранної труби на котлі стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла. Двоє працівників Бурштинської ТЕС та двоє працівників Галременерго, які знаходились на цьому блоці, отримали опіки. Цим робітникам було терміново надано першу допомогу та доставлено до лікарні, - повідомили «Варта 1» на сторінці ТЕС у ФБ.

Станом на 1 грудня двоє працівників станції з опіками 30% та 60% продовжують знаходитися в реанімації. Зараз їхній стан оцінюють як стабільний, але важкий. Дихають хлопці самостійно, тиск теж тримають самостійно. Вчора уже пробували їсти, - зазначається у повідомленні.

Адміністрація Бурштинської ТЕС повністю взяла на себе лікування хлопців. Також у четвер та п'ятницю для енергетиків, охочих здати хлопцям кров, будуть організовані автобуси, які повезуть донорів крові від Бурштинської ТЕС в Прикарпатський обласний центр служби крові.

Двоє колег з Галременерго, які також отримали опіки легшого ступеня, почуваються добре, загрози життю немає.

 

 

varta1.com.ua: Новини