Для завтрашньої зустрічі у Львові Зеленського, Гутерреша та Ердогана, Україна вжила всіх заходів безпеки — ГУР

Важлива зустріч у Львові

Ілюстрація: vgorode

Про відступ росії сьогодні не йдеться, але Україна буде звільняти всі свої території, повідомив представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, інформує «Лівий берег».

Найближчим часом будуть дуже гострі події на всьому фронті, і мова не лише про привʼязку до дат. Зараз багато говорять про День Незалежності, хоча, безумовно, цей фактор треба враховувати. Але Головне управління розвідки повідомляло, що серпень і вересень будуть надзвичайно важливими періодами для подальшого розвитку бойових дій", — заявив він.

Юсов додав, що для завтрашньої зустрічі у Львові президента Володимира Зеленського, генсека ООН Антоніу Гутерреша та президента Туреччини Реджепа Ердогана Україна вжила всіх заходів безпеки. Однак, він нагадав, що росія здійснювала обстріли і повітряні удари саме тоді, коли в Україні перебували представники ООН.

Завтра турецький президент має здійснити свій перший за час повномасштабного вторгнення росії візит в Україну. Він зустрінеться із Володимиром Зеленським і Гутеррешом, аби обговорити, зокрема, експорт зерна. Минулий візит Ердоган здійснив 3 лютого – перед великою війною. 

Як повідомлялося, у Львові Зеленський зустрінеться з генсеком ООН.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий