До бунту Пригожина причетна близька до путіна особа: в РНБО назвали прізвище

Дуже відома

Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов, секретар РНБО впевнений, що бунт у росії рано чи пізно мав відбутися. Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Radio NV.

На його думку до невдалого «перевороту» засновника ПВК «Вагнер» Євгнена Пригожина може бути причетний кум путіна, колишній народний депутат України Віктор Медведчук. 

Саме на заправках, які належать колишньому українському політику, безкоштовно заправляли техніку бійці «Вагнера». 

За його словами, бунт у рф  рано чи пізно все одно мав відбутися.

Олексій Данілов не сумнівається, що Медведчук допомагав Пригожину. Втім, яка у нього була мотивація - невідомо.

«Медведчук є власником кількох мереж АЗС і саме там воєнні злочинці безкоштовно заправлялися пальним та харчувалися», - сказав він.

Натомість, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що своїм військовим повстання ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин принизив режим путіна. Він показав, що хизуватися силою може не тільки очільник Кремля Путін. 

У РНБО зауважили, що авантюра ватажка «вагнерівців» показала, що «зірка з башти Кремля може бути знята». За словами серетаря Олексія Данілова, Пригожин не є самостійною фігурою у російській політиці, тож рано чи пізно режим путіна паде.

Нагадаємо, вчора очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що його найманці перетнули державний кордон рф і почали заходити на територію Ростова-на-Дону після того, як «вагнеревців» накрили смертельним вогнем російські солдати.

Бійці Вагнера захопили військові об'єкти у Ростові та Воронежі. Однак вже за 200 км передумав їхати на Москву, щоб не проливати кров росіян.

Читайте також: аналітики пояснили, чому Пригожин згорнув свій «переворот»

До цього Пригожин провів перемовини з Олександром Лукашенком, який нібито переконав його зупинити похід на Москву.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена