До Львова приїде відомий дитячий пластичний хірург із Туреччини

Хакан Агір вже втретє приїжджає до Львова для безкоштовних консультацій та операцій

Фото: інформативне

Із 25 до 30 липня у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі консультуватиме відомий пластичний дитячий хірург із Туреччини, професор Хакан Агір. 

Про це повідомив у «Facebook» Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Як повідомили у лікарні, упродовж тижня дитячий пластичний хірург турецької клініки «Аджібадем» Хакан Агір, разом із хірургами Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, проведуть безкоштовні консультації та операції для пацієнтів із вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

«Наш друг Хакан Агір уже не вперше приїжджає до Львова — минулого року за п’ять днів його візиту ми провели понад 15 безкоштовних операцій дітям із різних куточків України. Цього разу ми плануємо допомогти не лише маленьким пацієнтам, але й дорослим, які звернуться по допомогу», — повідомив завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького, дитячий хірург Центру Андрій Кузик.

Лікарі прийматимуть лише за попереднім записом. Записатися на прийом можна за онлайн-формою.

Хакан Агір — професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, доктор медичних наук. Уже двічі він приїжджав до Львова, де проводив безкоштовні консультації та пластичні операції для дітей.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також