До окупованого Криму навідалося 42 БПЛА (ВІДЕО)

Там було неспокійно

Фото ілюстративне

У ніч на п'ятницю, 25 серпня, в тимчасово окупованому українському Криму чути звуки вибухів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За даними очевидців вибухи пролунали у Сімферополі. Гучно було також в Гвардійському, в районі мису Меганом та біля мису Тарханкут. У мережі публікують відео, на яких можна почути характерний для  БПЛА звук.

Так званий глава окупованого Севастополя Михайло Розвожаєв заявив, що, за попередніми даними, в районі мису Херсонес знищили кілька дронів. 

«Екстренні служби не фіксують жодних пошкоджень громадянської інфраструктури. Зараз у місті тихо. Але всі сили та служби перебувають у стані бойової готовності», - написав він.

Гучний гуркіт і вибух чули в районі села Красновка Сімферопольського району. Повідомляється, що неподалік є військові частини РФ.

А над селом Берегове з 2:00 до 3:10 пролетіло щонайменше 17 БПЛА, пише Telegram-канал Кримський вітер .

У міноборони рф згодом офіційно заявили, що російська протиповітряна оборона виявила в небі 42 безпілотні літальні апарати.

«Внаслідок вогневого впливу над територією Республіки Крим дев'ять БПЛА знищено, 33 пригнічені засобами РЕБ і зазнали аварії, не досягнувши мети», - заявили окупанти.

Також у районі від Сімферополя до Перевального було чути звуки вибухів. Також голосно на Тарханкуті. 

Читайте також: ГУР показали відео та озвучили деталі спецоперації в окупованому Криму (ВІДЕО)

Місцеві заявляють про велику кількість дронів у небі цієї ночі. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена