Добровольців не виселятимуть із Золотого, — Вадим Троян

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Працівники поліції та Військова служба правопорядку, з метою перевірки, відвідали будинок, в якому розмістилися представники акції «Останній блокпост». Виселяти їх ніхто не буде.

Про це заявив заступник голови Національної поліції Вадим Троян, інформує «Цензор.НЕТ», із посиланням на департамент комунікації Національної поліції.

«За словами Вадима Трояна, спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будинок, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки. Така перевірка є нормальною дією, оскільки територія, де розташований населений пункт Золоте-4, належить до зони проведення операції Об’єднаних сил», — сказано в повідомленні.

«Перевірила група ВСП і поліції, все нормально, це контакт, так і повинно бути. Ми перебуваємо в небезпечній зоні, тут потрібно так працювати щодня», — зазначив Троян.

Троян категорично спростовує чутки про наміри виселяти когось із Золотого. Заступник голови Нацполіції закликав не спекулювати на цій темі.

«Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, »хтось когось буде штурмувати«, не можна», — підкреслив Троян.

Раніше журналіст Левін повідомив, що поліція збирається виселити добровольців із Золотого-4.

varta1.com.ua: Новини