Дочка Гринкевичів вперше прокоментувала скандал з родиною

Ольга Гринкевич

Дочка скандального львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича - Ольга, порушила мовчанку і вперше прокоментувала ситуацію довкола своєї родини та відреагувала на нещодавнє затримання свого брата – Романа Гринкевича.  Про це Ольга Гринкевич розповіла у Instagram Stories.     

Ольга оприлюднила Stories після того, як 22 січня її брата – Романа Гринкевича – затримали в Одесі. Вона написала про «неетичні» дії правоохоронних органів через опубліковані світлини брата.

Ольга заявила, що ЗМІ поширюють «брехню та маніпуляції» про корупційний скандал, у якому замішаний бізнес родини Гринкевичів.

«Спочатку »вкрали« без передоплати. Тепер »перетинав кордон« на ліжку в тапочках. Я дуже сподіваюся, що люди почали розуміти масштаб абсурду! Почали розуміти те, як замилюють очі! Як суспільство використовують проти людей, на боці яких правда! Правда, яку, на жаль, ігнорують наші »об'єктивні« ЗМІ. Я залишу за дужками питання етики »правоохоронців«, щодо опублікованих фото. Слава Богу, що остаточне рішення буде за судом, який буде опиратися на факти, а не на брехню і маніпуляції ЗМІ. Залишається лише чекати правосуддя», - заявила Ольга.

Вона також переказала «вітання» людям, які бажають її сім'ї зла і запевнила, що «час все розставить на свої місця».

Додамо, що правоохоронці встановили, що до виконання оборонних замовлень були залучені підконтрольні львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу підприємства. Згідно з проведеними експертизами, державі завдано шкоди на понад 934 мільйони гривень.

П’яти членам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 КК України). Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт