Доларова "манна небесна" з вікон "газових" чиновників: у Києві затримали маститих хабарників (фото)

Прокуратура провела обшуки в Укргазвидобуванні: чиновники викидали з вікон долари. Таку, майже фантастичну історію, з посиланням на інформацію від генпрокурора України Юрія Луценка, описують, на своїй сторінці у соцмережі «Facebook», «Вартові еспресо».

"Сьогодні затримано двох посадовців Укргазвидобування, які налагодили схему отримання 10 % відкату за держзамовлення. У рамках справи зафіксовано, що за вересень–грудень керівник механіко-енергетичного департаменту Укргазвидобування В. Микитін та директор з підготовки та транспортування газу О. Гордієнко отримали 16 млн 840 тис грн. 
При отриманні чергового траншу в 9 млн гривень зловмисників затримано. Спроба викинути у вікно купи грошей не вплине на хід слідства:) Подарований чиновнику Ленд Крузер теж врахуємо. Справа реалізована К СБУ, ГПУ, САП у співпраці з керівником «Нафтогазу» А. Коболєвим. Закон і Справедливість", — розповів, на своїй сторінці у «Facebook», генпрокурор Юрій Луценко. І зазначає: «За моєї каденції засуджено 2637 корупціонерів. Всі вони — чиновники категорії Б. Велика риба категорії А — виключна підслідність САП і НАБУ. Стомився це пояснювати. Тому останнім часом допомагаємо колегам». 

[gallery link=«file» ids=«96105,96106,96107,96108,96109,96110»]

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також