Долітався: неподалік румунського кордону на дереві застряг квадрокоптер (фото)

Сьогодні, 5 вересня, за шумом двигуна прикордонники Чернівецького загону зафіксували політ малого літального апарата у бік українсько-румунського кордону. Про подію йдеться у повідомленні на сайті Державної прикордонної служби України.


З метою пошуку можливих місць злету та посадки, охоронці відділу «Порубне» задіяли додаткові наряди та поінформували відповідні служби. Під час проведення пошукових заходів, виявлено БПЛА на околиці села Горбівці. Квадрокоптер, за майже кілометр від кордону, застряг на дереві.


Виявлений літальний апарат доставили до відділу прикордонної служби на зберігання. Тривають заходи із встановлення власників квадрокоптера. 

Літальні апарати можуть використовуватись для переміщення через державний кордон контрабандних тютюнових виробів, наркотичної речовини, зброї, боєприпасів, засобів терору або ж для здійснення іншої протиправної діяльності.

Загалом, у 2017–2018 роках, прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали 1 дельтаплан, 1 АН-2 та 1 БПЛА, типу квадрокоптер.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також