Донбас: ЗСУ відбили 9 ворожих атак, знищили танк, 6 бронемашин та артилерійську систему

Також підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили крилату ракету

ФОТО: ілюстративне

У Луганській та Донецькій області українські військові сьогодні, 3 червня, відбили 9 атак ворога, а також на одній локації ще триває бій.

Про це повідомляє угруповання Об’єднаних сил.

"Угруповання Об’єднаних сил продовжує ведення оборонної операції у визначеному районі відповідальності на Донецькому і Луганському напрямках. Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах. Окупанти обстріляли більше 20 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 26 цивільних об’єктів, з них: 25 житлових будинків і лінію електропередач. У результаті цих обстрілів загинули чотири цивільні особи (серед них одна дитина), ще троє отримали поранення”, — йдеться у повідомленні.

За добу військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили:

  • 1 танк;
  • 1 артилерійську систему;
  • 6 бойових броньованих машин;
  • 2 спеціальні броньовані автомобілі;
  • 3 одиниці автомобільної техніки.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили крилату ракету, один тактичний розвідувальний безпілотний літальний апарат «Елерон» та 2 безпілотні літальні апарати «Орлан-10».

Нагадаємо, що ЗСУ звільнили 20 % раніше захопленої росіянами території Сєвєродонецька.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також