Донька Фаріон повідомила, якого покарання вимагатиме для підозрюваного у вбивстві

Бажає максимального покарання

Сім'я мовознавиці Ірини Фаріон хоче найвищої міри покарання для винних у її вбивстві, яке сталося 19 липня. Про це повідомила донька Фаріон Софія Особа в інтерв'ю 5 каналу.

Вона сказала, що матері їй ніхто не поверне, але винним у цьому злочині вона бажає максимального покарання.

"Я хочу їм максимальну міру покарання, як це буде вимагати слідство. Як я вже казала в суді, це має бути довічне. Просто за таке жорстоке вбивство людина повинна нести велику кару. Але людина, яка понесе ту кару - виконавець, замовник - ніколи не відчує біль родини, онуків, доньки", - сказала донька Фаріон.

Вона додала, що сказала б винним все те, що говорила на судовому засіданні, хоч і не настільки емоційно.

Софія повідомила, що є люди "пусті не тільки зовні, але й всередині", тому її емоцій не зрозуміють.

Окремо донька Фаріон прокоментувала інцидент у суді, коли підозрюваний В'ячеслав Зінченко показав їй язика у відповідь на запитання: "Ти що язика проковтнув?".

"Він почувався самовпевнено. Він не почувався винним. Коли я його питала: "Якби вбили твою маму, що б ти робив?" Його це теж не зворушило. Але, розумієте, цей підозрюваний постійно у мене перед очима. Чи це він - доведе слідство. Але так, як він себе поводив і спілкувався з журналістами зверхньо - це непогава ні до родини, ні до професійної етики", - резюмувала вона.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

М
Микита

Ну що, можна сказати що це точно не цей хлопчина. Знайти пістолет з якого буцімто вбили Фаріон у помешканні хлопця, після декількох тижнів 🥹 навіть якщо б він його в стіні замурував, це не так важно знайти. Тому 100% підкинули та намагаються притягнути за вуха. Вбивця вже точно мертвий чи за територією України.

Л
Людмила

А донька? Чому слідство не звертає на неї уваги?

Н
Нат.

Є вже докази,що саме підозрюваний вбивця? Чому так багато уваги цій дурепі,вона що суддя чи може була свідком злочину?

Ф
Фізрук

Все добре, за виключенням одного. Які у дочки фаріон є докази що це зробив В'ячеслав Зінченко ??????