Допоможіть упізнати особу загиблого: у Рівному виявили мертвого чоловіка (ФОТО 18+)

unnamed
unnamed

У Рівному просять допомогти встановити особу чоловіка, якого знайшли мертвим. Поліція звертається до громадськомсті з проханням встановити особу людини.

«Близько 20:35 год, 11 вересня, до поліції надійшло повідомлення від 58-річної рівнянки, що на сходах у під’їзді багатоповерхівки на вулиці Гетьмана Полуботка обласного центру вона виявила тіло невідомого чоловіка», — повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

За результатами огляду ознак насильницької смерті на тілі загиблого не виявлено.

На вигляд йому 45–50 років, зріст 175 сантиметрів, худорлявої тілобудови. Був одягнений у червоний светр, бордову в білу смужку футболку та чорні спортивні штани.

На лівому плечі у загиблого татуювання із зображенням пальми та гори.

Поліцейські звертаються до громадян, які можуть допомогти ідентифікувати особу загиблого, повідомити на спецлінію «102» або за контактним номером телефону 068-067-55-68.

ОНОВЛЕННЯ: поліцейські встановили особу померлого в під’їзді чоловіка.Ним виявився 44-річний житель села Залужжя колишнього Дубровицького району. Поліцейським вдалося встановити його особу та родичів, які 17 вересня впізнали померлого. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок серцевого нападу

varta1.com.ua: Новини