Другий раунд переговорів заплановано на вечір 2 березня — ОПУ

Нові перемовини між Києвом та Москвою щодо припинення воєнних дій

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Нові перемовини між Києвом та Москвою щодо припинення воєнних дій має відбутися ввечері 2 березня, повідомляє «Суспільне».

«Перемовини будуть сьогодні ввечері. Це буде другий раунд. Я думаю буде все так само. Нічого не зміниться. Ми стоятимемо на своєму. Склад той самий», — розповів Суспільному радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Як відзначив під час брифінгу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час першої зустрічі представників України та РФ «ніякої зради не було».

«Вимоги росіян залишаються незмінними — це ті вимоги, які озвучив Путін у своєму зверненні перед початком війни. Зараз ми готові до переговорів, до дипломатії, але ми в жодному разі не готові до російських ультиматумів», — зазначив міністр.

Що відомо

Під час перемовин між Росією та Україною, які відбулись біля Прип’яті, ввечері 28 лютого Росія обстрілювала Харків.

Одразу після перемовин Росія здійснила авіаналіт на околиці Броварів, внаслідок чого одна людина загинула, ще п’ятеро дістали поранення.

28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд перемовин та поїхали до столиць для консультацій, повідомив радник голови ОП Михайло Подоляк.

Як заявив президент Володимир Зеленський, під час перемовин щодо припинення бойових дій російські війська завдавали ракетних ударів по українських містах, щоб натиснути на українську владу.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також