Дружина Віктора Павліка після скандалу зі спецперепусткою звернулася до фанів

Піар-хід блогерки, на вже розкрученій темі, дав свої плоди

Фото: ілюстративне

Після гучного скандалу зі спецперепусткою дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп'яхова, вийшла на зв'язок зі своїми підписниками.

Катерина вирішила продовжити активно вести свою сторінку в Instagram та розповідати подробиці свого життя. Однак спершу записала відеозвернення щодо ситуації, що склалася. 

У своїй промові блогерка заявила, що скандал зі спецперепусткою став для неї можливістю стати ще краще.

«В першу чергу хочу сказати дякую за підтримку. Ще вчора не думала, що буду це казати, але сьогодні із впевненістю кажу, що я вдячна життю за цю ситуацію. Вона дала зрозуміти багато чого, показала мені, хто мої друзі, а хто не зовсім. Хто мої люди. Криза - це розвиток. Якщо цю кризу сприймати, дивитися правді в очі, працювати над цим, це гарна можливість стати кращою версією себе, що я і роблю. З цієї неприємної ситуації я беру все, що допоможе мені стати ще краще», - заявила Катерина.

 Також Катерина наголосила, що вона не отримувала спецперепустку у подарунок від чоловіка, адже у їхньої родини просто немає можливості на такі дорогі презенти.

«Я можу сказати лише одне - мені чоловік перепустку не дарував. Ми - не куркулі! Усі, хто на мене підписаний, знають, що ми звичайна українська сім'я. Ми живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини. Що-що, а дарувати перепустку це не для нашої сім'ї. Мій чоловік дає 80% благодійних концертів щотижня, але це не покажуть, бо це нецікаво. Мій жарт недоречний, він не мав там бути», - зауважила Катерина.

Нагадаємо, що гучний скандал розгорівся 16 травня, коли Катерина опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео з Південного мосту у Києві. У сторіз дружина співака похизувалася, що чоловік зробив їй подарунок «для обраних» та подарував спецперепустку, яка дозволяє вільно пересуватися столицею навіть під час дії комендантської години.

Після негативної реакції у Мережі блогерка видалила відео та поквапилася виправдатися за свій вчинок. Катерина заявила, що відео було просто недоречним жартом. Втім, у поліції «жарт» не оцінили також та вилучили у Павліка спецперепустку.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також