Дружини захисників Маріуполя зустрілися з Папою Римським

Жінки сподіваються на останню надію

Папа Римський Франциск зустрівся у Римі з дружинами бійців полку «Азов» Дениса Прокопенка та Арсенія Федосюка, які боронять Маріуполь на території «Азовсталь». Про це повідомляє італійське видання «ANSA».

Катерина та Юлія нещодавно написали понтифіку про своїх чоловіків. Папа Франциск відповів на лист-звернення запрошенням на зустріч.

Жінки сподівалися, що це  може допомогти врятувати їх чоловіків.

Папа розмовляв з ними майже п’ять хвилин, пише видання «Corriere Della Sera». Під час розмови Юлія сказала, що Папа — це остання надія.

"Мій чоловік написав мені день тому, що навіть вода в техніці закінчується, і попросив мене пошукати статтю про те, як прожити якомога довше без води. 

Я боюся його втратити, а також злюся на себе, бо нічого не можу зробити, це жах, що відбувається: «Азовсталь» виглядає як реаліті-шоу, і нам ніхто не допомагає, тому ми сподіваємося на Папу, він наш остання надія", — зазначила вона.

Дружина командира полку «Азов» Катерина Прокопенко після завершення розмови сказала, що Папа обіцяв молитися за бійців «Азову» і зробить все можливе.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також