ДТП із вантажівкою поблизу Надвірної: постраждало двоє людей (фото)

Внаслідок аварії, травмувався 37-річний водій «Volkswagen Touran» та його 37-річна пасажирка

Фото: Національної поліції Івано-Франківської області

Внаслідок лобового зіткнення «Volkswagen Touran» із вантажівкою «Mercedes-Benz» 817D поблизу Надвірної, постраждали двоє людей.

За інформацією Національної поліції Івано-Франківської області, 37-річний водій мінівена виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого відбулось зіткнення із вантажівкою.

Сьогодні, 7 травня, поліцію Івано-Франківської області, повідомили про ДТП поблизу Надвірної, між селами Лісна Тарновиця та Назавизів ввечері п’ятниці, 6 травня.

За даними поліції, 37-річний водій Volkswagen Touran, рухаючись автодорогою «Івано-Франківськ–Надвірна», виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з вантажівкою «Mercedes-Benz» 817D, якою керував 24-річний мешканець Івано-Франківщини.

«Внаслідок аварії, травмувався 37-річний водій «Volkswagen», мешканець Львівської області та його 36-річна пасажирка. Водія вантажівки освідчили на стан сп’яніння — тверезий. У керманича «Volkswagen» відібрано кров на перевірку стану сп’яніння», — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості). Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також