Думка: як комунальне підприємство «розтринькує» міські кошти, поки львів’яни збирають по гривні на армію

Не бруківкою єдиною…

ФОТО: ілюстративне

В той час, як небайдужі мешканці ходять на мітинги проти витрачання бюджетних коштів на стадіони і бруківку, у Львові чиновники їх бездумно розкидають. Чи то через байдужу недбалість))), чи свідому зацікавленість, комунальне підприємство «Львівводоканал» придбало комплексні перетворювачі частоти за значно завищеною вартістю. А це – небагато-немало понад 22 млн грн, за які купили прилади у ТзОВ «Ета» (імпортер ТзОВ «Шнайдер Електрік Україна»).

Чиновники отримали ряд гострих і незручних запитань з цього приводу від голови бюджетної комісії Наталки Шелестак. Депутатка ВАРТИ озвучила шокуючі цифри,

Зокрема, за її інформацією, «Львівводоканал» купив в посередників обладнання з націнкою від 400 до 500 відсотків! У той самий час, коли для інших підприємств націнка складає всього 52 - 85 відсотків. Тобто керівництво комунального підприємства не моніторить ринкові ціни на необхідне їм обладнання, або ж не, виключено, свідомо прописує тендерну документацію, яка дозволяє продавати місту товари за завищеними цінами. І це в час війни і суворої економії коштів! І скажіть, куди дивляться правоохоронні органи??? Чи куди їм дивитись показує…мер???

Автор: Вартовий Львова

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк