«Два дні тому я з нею розмовляв»: Володимир Горянський розповів про Руслану Писанку

Руслана померла вчора вночі

Вчора, у Німеччині померла відома актриса та телеведуча Руслана Писанка.

Актор Володимир Горянський розповів «Vesti.ua» про Руслану.

“Хто що про її хворобу сьогодні говорить, але ознаки були й раніше, просто ми не розуміли чи не хотіли розуміти. Останній раз на сцені вона зомліла і вже попутно зламала ногу (це сталося 4 лютого у столичному Будинку офіцерів під час вистави «Потяг «Одеса-мама»»). Напевно, це був сигнал, що там таки щось гаразд. І до цього вона мала випадок на сцені, коли вона втрачала свідомість. Напевно, це були симптоми", — сказав Горянський.

На неї сильно вплинула смерть мами, яка померла місяць тому Горянський впевнений, що Писанка себе певною мірою сама загнала щільним робочим графіком.

“Я Русі багато разів говорив — ти у такому жорсткому режимі працюєш, відпочивай більше, знаходь час. Але вона такий трудоголік, що для неї відпочинок був ненормальним станом. Хоча треба було зупинитись. Вона дуже багато всього на себе вантажила. А ще останнім часом Руся повернулася на ТБ — стала ведучою програми «Твій день» на каналі «1+1», а телебачення, як відомо, вичавлює зі своїх співробітників усі соки. Плюс гастролі, плюс у неї мама сильно хворіла. Мама ж у Руслани померла місяць тому, і на неї ця смерть дуже вплинула. Тому все накопичилося та вилилося у сумний фінал”, — сказав актор.

Володимир Горянський розповів, що думав із Русланою Писанкою проїхати Україною з гастролями, але вона сказала, що повернеться до України лише після війни.

“Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину — думала, що місцеві лікарі їй допоможуть. Там Русі днями зробили операцію, яка пройшла успішно. Два дні тому я з нею розмовляв, вона була весела, все начебто було нормально і не віщувало такої трагедії. А сьогодні вночі їй стало погано і все…”, — дожав Горянський.

Її смерть стала для Горянського несподіванкою.

“Я не думав, що все настільки серйозно і Руся своєю поведінкою не давала підстав думати, що її смерть десь поруч. Вона була дуже життєлюбна — весь час бігла, бігла ... Здавалося, що вона не зупиниться ніколи. Вона була такою молодою, такою гарною, це й шокує. Людину не повернеш і не відмотаєш цю стрічку назад, щоб сказати собі: «Зупинися, пошкодуй себе, займися собою». А ми все думаємо, що ми вічно молоді будемо і вічно бігаючі. А життя диктує свої умови. Якщо ми сильно забігаємо вперед, вона кладе нас на ліжко і каже: «Полежи, відпочинь». Тому треба дослухатися до себе. Потрібно вміти любити себе таки”, — резюмував актор.

Нагадаємо, померла актриса Руслана Писанка.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також