Два заступники Садового їздили за кордон за міські кошти

Від початку масштабного вторгнення у відрядженні побував і міський голова

ФОТО: Львівська міська рада

З 24 лютого у відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий та його заступники два заступники — Андрій Москаленко й Сергій Кіраль.

Про це повідомляє «Варіанти».

Як писали у виданні раніше, з 24 лютого, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, й до 18 липня у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль.

Андрій Садовий перебував у закордонному відрядженні власним коштом, натомість вартість поїздок для Андрія Москаленка та Сергія Кіраля мають відшкодувати з міського бюджету — коштом виконавчого комітету Львівської міської ради. Однак наприкінці липня Андрій Садовий також з’їздив й до Києва, цього разу — за кошти виконкому.

Зокрема, закордонне службове відрядження Андрія Садового тривало з 3 по 6 липня включно. Він побував у м. Лугано (Швейцарія) для участі в Конференції з питань відновлення України та у м. Краків (Республіка Польща), де взяв участь у пресконференції.

Зі Львова до Кракова Садовий добрався службовим автомобілем, звідти до Мілана (Італія) — літаком, а з Мілана він потрапив до швейцарського міста Лугано. Зворотна подорож з Лугано до Львова пролягала через Мілан, Катовіце та Краків.

Впродовж 25–26 липня Андрій Садовий побував у відрядженні у Києві та Київській області для проведення робочих зустрічей. Цю поїздку Садового мають відшкодувати з міського бюджету Львова. 

На час відсутності всі свої обов’язки міський голова Львова переклав на Андрія Москаленка.

Сергій Кіраль перебував у відрядженні впродовж 3–6 липня разом з Андрієм Садовим у Лугано та у Кракові. На час його відсутності обов’язки бізнес-омбудсмена поклали на керуючу справами виконкому Наталію Алєксєєву.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк