Дві ДТП упродовж доби: на Івано-Франківщині трамувалося четверо людей (ФОТО)

В обох випадках водії були тверезі

Упродовж доби на Прикарпатті сталося дві автопригоди, в яких травм зазнали четверо осіб. Всі обставини аварій встановлюють слідчі в ході розпочатих кримінальних проваджень.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Близько 19:15 год, в селі Кривопілля, Верховинської територіальної громади, сталась дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські з’ясували, що 21-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ», не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іномаркою «Ford Escape», якою керував 38-річний мешканець Харкова.

У результаті автопригоди пасажирка «ВАЗу», 22-річна місцева мешканка, з травмами доправлена до лікарні.

Фото: Поліція Івано-Франківської області

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду поліцейські зареєстрували у селі Крилос, Галицької територіальної громади.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 27-річний мешканець Тернопільщини, керуючи автомобілем «Renault Trafic», рухаючись у напрямку Івано-Франківська, не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з попутним транспортним засобом «Mercedes-Benz Sprinter». Останнім керував 61-річний мешканець Галича, який здійснював маневр повороту ліворуч.

Внаслідок ДТП, до медзакладу госпіталізовано водія автівки «Renault Trafic» та ще двох її пасажирів.

В обох випадках кермувальники були тверезі.

За фактами дорожньо-транспортних пригод правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Фото: Поліція Івано-Франківської області

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також