Дві найбільші АЗС ввели ліміт продажу палива

Ліміти введені через дефіцит пального

ОККО та WOG, одні з найбільших в Україні мереж АЗС, в умовах дефіциту пального на ринку заявили про тимчасове обмеження його продажу 10 л за наявності картки лояльності або додатку.

«Вводиться обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку або оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності PRIDE», – вказує мережа WOG у Facebook.

«Наші гості, які мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 та PULLS Diesel - від 10 л в одне авто. У додатку кожен з вас зможе ознайомитись з більш детальною інформацією щодо літражу. Наші гості, які не мають картки Fishka, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – 5 л в одне авто.» - зазначає мережа ОККО.

Непреміальні бензин А-95 та дизельне паливо, як і раніше, доступні лише для критичної інфраструктури, ЗСУ, за паливними картами та талонами.

WOG додає, що система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично, а ОККО – що ліміт встановлюється на одну заправку, а наступну можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години.

Обидві компанії називають такі обмеження вимушеним кроком, закликають споживати пальне відповідально і заявляють про зусилля, що робляться для поліпшення ситуації вже найближчим часом.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також