Двох депутатів Львівської обласної та міської рад притягнуто до адміністративної відповідальності за корупцію

назк
назк

За сприяння прокуратури Львівської області двох депутатів Львівської обласної та міської рад притягнуто до адміністративної відповідальності за корупцію. Про це повідмоляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За участі прокуратури Львівської області Галицьким районним судом міста Львова визнано винними двох депутатів Львівської обласної та міської рад у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, а саме за порушення вимог фінансового контролю.
Так, депутат Львівської обласної ради несвоєчасно, без поважних причин не повідомив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, а саме придбання приміщення в місті Львові вартістю 1,5 млн грн, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП.
Тоді як, депутата Львівської міської ради було притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне, без поважних причин подання на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а саме за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.
За наслідками судового розгляду до винних застосовано стягнення у вигляді штрафу. Рішення судів набрали законної сили.

 

varta1.com.ua: Новини