Двоє дітей потрапили в лікарню через п’яного водія на Закарпатті (ФОТО)

Маленькі діти потрапили до лікарні

На Закарпатті поліція затримала п’яного водія, який потрапив у ДТП з двома малолітніми дітьми. Двоє дітей отримали травми. Про це повідомили 13 червня у прес-службі поліції Закарпатської області.

Автопригода відбулася вчора 12 червня, вранці до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селищі Чинадієво, Мукачівського району. 

«30-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101», рухаючись по вулиці Духновича, не впорався з керуванням та в’їхав у металеву огорожу будинку. У ДТП травмувалися двоє малолітніх хлопчиків, віком 5 та 8 років, які перебували у авто. Дітей доставили до лікарні, де медики надають їм необхідну допомогу», — встановили правоохоронці.

Водія поліцейські освідчили і з’ясувалося, що чоловік керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,63 проміле.

Його затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

«Слідчі кваліфікували дії водія за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження», — додали в поліції.

У справі буде призначено експертні дослідження, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини ДТП.

Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, сьогодні у ДТП на трасі «Київ–Чоп», поблизу Львова, постраждала дитина.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також