Двоє п'яних водіїв скоїли ДТП: один з них навіть спробував втекти з місця події у Львові (ФОТО)

На щастя, без потерпілих

ФОТО: Патрульна поліція Львівської області

Двоє нетверезих керманичів скоїли ДТП у Львівській області: одна сталася на автодорозі Львів — Шегині, інша на вулиці Максимовича у Львові. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Львівській області.

Так, на автодорозі Львів — Шегині водій, керуючи автомобілем Audi A6 не обрав безпечної швидкості та не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого здійснив зіткнення із автобусом Van Hool.

У 36-річного водія інспектори виявили ознаки алкосп‘яніння. Прилад Драгер показав результат — 2,88 проміле, що перевищує допустиму законом норму у понад 14 разів.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

ФОТО: Патрульна поліція Львівської області

 Про іншого водія, який скоїв ДТП на вулиці Максимовича та намагався втекти з місця пригоди повідомили очевидці.

Як з‘ясувалося, 25-річний водій на автомобілі Chevrolet Evanda не був уважним та не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого здійснив наїзд на бордюр та згодом в‘їхав у транспорт Great Wall і продовжив рух. Через декілька метрів автівка вийшла з ладу, а водій на очах очевидців пішов геть. Інспектори встановили адресу проживання керманича та виявили його вдома. У водія виявили ознаки сп‘яніння.

Фото: Патрульна поліція Львівсько області

Раніше повідомлялося, момент ДТП у Львові: легковик збив знак на «острівці безпеки» (ВІДЕО)

 На винуватців ДТП патрульні склали протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП. А також на утікача склали протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк