Двоє львів’ян викрали чоловіка, побили та забрали автомобіль дружини (фото)

ол
ол

У Львові поліцейські затримали зловмисників, причетних до викрадення людини та незаконного заволодіння транспортним засобом. Про  це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Правоохоронці встановили, що двоє львів’ян незаконно позбавили волі 37-річного чоловіка, побили його, після чого заволоділи автомобілем його колишньої дружини.


"29 вересня, близько 22:00 год., до поліції звернулася 28-річна львів’янка, яка повідомила, що невідомі зловмисники побили її колишнього чоловіка та заволоділи автомобілем «Ауді А6». На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Як попередньо встановили правоохоронці, близько 21:00 год., на вулиці Брюховицькій, у Львові, двоє 38-річних місцевих мешканців, попередньо змовившись, незаконно позбавили волі 37-річного мешканця Львова, побили його, після чого заволоділи автомобілем «Ауді А6», який перебуває у користуванні потерпілого", — повідомили у поліції.




За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 відкрили кримінальні провадження за ч. 2. ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, — позбавлення волі на термін до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Автомобіль правоохоронці вилучили, чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.


Досудове розслідування триває.



varta1.com.ua: Новини