Двоє малолітніх хлопчиків босоніж подолали 10 км втікаючи від жорстокого вітчима (ФОТО)

2022-01-05-151917
2022-01-05-151917

Одеські правоохоронці з’ясовують, що змусило рідних братиків 6 і 12-ти років бігти за 10 кілометрів від домівки. Дітей з Вінничини, які йшли босоніж, виявили вздовж однієї з доріг на Одещині, повідомили «Варта1» в Нацполіції Одеської області.

«Про хлопчиків у поліцію повідомили пересічні громадяни, які їхали на автомобілі по трасі й звернули увагу, що вони самі йдуть вздовж дороги без взуття. Ми поїхали до місця, на яке орієнтовно вказали люди, та розшукали дітей. При наближенні машин вони ховалися у придорожніх насадженнях. Коли ми запитали, чого ті бояться, у відповідь почули: повернення додому у Вінницьку область», — розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Братики розповіли, що живуть із меншою сестричкою, мамою та вітчимом, який їх нібито ображає. І це стало причиною того, що вони пішли шукати прихистку в бабусі, яка живе у Балті, Одеської області.

Ювенали розшукали літню жінку. Виявилося: онуки — часті гості в її домі, тому вона мала всі необхідні речі, щоб перевдягнути їх.

«Про ситуацію, що склалася, ми сповістили колег із сусідньої області. На той час повідомлення про зникнення з дому дітей їм не надходило. Зараз поліцейські шукають матір хлопчиків, аби з’ясувати, що все-таки сталося в їхній родині. Поки ж Ваня та Сашко залишатимуться з бабусею», — зазначила Катерина Нігрецкул.

varta1.com.ua: Новини