Директор Черкаського палацу молоді обізвала ублюдками батьків, які дали дітям "закордонні" імена

dvorec-molodezhi.8
dvorec-molodezhi.8

У Черкасах директор палацу молоді обізвала ублюдками батьків, які дали дітям «закордонні» імена. Висловами чиновниці зацікавилися в мерії, згодом вона підкоригувала свій коментар. У Черкаській міськраді вже прокоментували скандальне висловлювання чиновниці.

Як пише УНІАН, у Черкасах директор міського палацу молоді Олена Петрова нецензурно висловилася про батьків, які дали своїм дітям незвичайні імена.

Про це написав у Facebook колишній секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Він також опублікував скріншот зі скандальним коментарем.

"На мою думку людина з таким світоглядом має піти у відставку. Сподіваюсь, що [заступник міського голови] Анастасія Чубина дасть раду цій горе-керівнику«, - написав колишній чиновник.

У коментарі Петрова назвала рідкісні імена х*рнею та »безглуздим поєднанням літер«.

»Просто наші імена - то слов'янська класика, а довб***ам треба випендритись... Батьки-ублюдки називають дітей закордонними іменами замість того, щоб підтримувати наше«, - написала директор палацу молоді.

[gallery columns=»1« link=»file« ids=»293011«]

У Черкаській міськраді вже прокоментували скандальне висловлювання чиновниці. В Департаменті освіти і гуманітарної політики назвали ситуацію неприємною й пообіцяли зробити висновки.

»Незважаючи на те, що Фейсбук є майданчиком для висловлювань приватних, але, оскільки людина є керівником, то ми з нею вже проводимо певну роботу (назвемо її виховною). Відповідні висновки зробимо, в подальшому, я впевнений, таких коментарів не буде«, – сказав в.о. голови департаменту Богдан Бєлов.

Сама Олена Петрова вже відредагувала свій коментар, прибравши з нього образливі вислови.

[gallery columns=»1« link=»file« ids=»293014"]

Як пише 18000.com.ua, чиновниця зазначила, що вона патріотка і любить Україну. У неї двоє дітей і все починається “з малого”. Спочатку батьки, зі слів Петрової, дітей називають іноземними іменами, потім відправляють їх вчитись і відпочивати за кордон і тому подібне. Вона ж прихильниця “свого, українського”. Зауважимо, що у власну фейсбук-сторінку Петрова веде російською мовою.

На запитання, чи є у неї вичерпний перелік імен, батьки носіїв яких підпадають під критерій “убл**ків” та “до*****бів”, директорка відповіла, що перелік “українських” та “слов’янських” імен є в інтернеті.

На попередніх місцевих виборах Петрова працювала у штабі політичної сили “Слуга народу”. На посаді очільника комунального закладу Петрова замінила Нодара Росопідзе. Відповідно, до законодавства конкурс на посаду директора закладу культури не відбувається.

 

varta1.com.ua: Новини