Директор ДП лісової охорони видавав дозволи на вирубку в заказнику (фото)

зжзщ
зжзщ

У п’ятницю, 17 липня, на Волині директора одного з державних підприємств лісової охорони Волинської області підозрюють у службовій недбалості, що нанесла збитків державі на суму понад 17 мільйонів гривень. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Cлідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру, що спричинила тяжкі наслідки, директору одного з державних підприємств лісової охорони Волинської області.

«Посадовець видав та погодив документи на проведення суцільних вирубок дерев на території зоологічного заказника з порушенням вимог природоохоронного законодавства. Такими діями підозрюваний допустив незаконну вирубку дерев різних порід на ввірених йому під охорону ділянках, у результаті чого державі завдано збитків на суму понад 17 мільйонів гривень», — йдеться в повідомленні.

У ДБР зазначили, що в разі доведення вини, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років та зі штрафом від 4250 до 12 750 гривень.

varta1.com.ua: Новини