Дитячий майданчик на Медовій зроблять безпечним для дітей

indigo-children-05
indigo-children-05

Дитячий майданчик у центрі Львова облаштували на високовольтній мережі про це повідомив вчора  ZAXID.NET. Під ним на вулиці Медовій у Львові пролягає високовольтна мережа у 6 тисяч вольт на глибині 5-10 см від поверхні. 



Сьогодні зранку відбулось комісійне обстеження дитячого майданчика на вул. Медовій представниками департаменту житлового господарства та інфраструктури, управління молоді та спорту, Галицької районної адміністрації та «Львівобленерго» (РЕМ).



Які прийняли рішення про тимчасове обмеження доступу на дитячий майданчик сторонніх осіб та дітей до вирішення цієї ситуації. Також домовилися з представником РЕМ щодо необхідності винесення кабельних ліній поза межі майданчика.



«Майданчик та підстанція на цьому місці були ще з радянських часів. Глибина залягання кабельних ліній не сягала нормативної через часті ремонтні роботи на ній, однак кабелі не є оголені. РЕМ запевнило нас, що всі кабельні лінії закладені цеглою, тому в цім питанні технологій дотримано. Наразі ми тимчасово обмежили доступ сторонніх людей та дітей на територію майданчика допоки РЕМ ще завершує там роботи. Відтак буде вирішуватись питання щодо заміни старих кабельних ліній та винесення їх поза межі майданчика», - сказав заступник голови Галицької РА Андрій Зозуля.


varta1.com.ua: Новини