Джонсон отримав звання «Почесний доктор Львівського національного університету імені Івана Франка» (ФОТО)

Борис Джонсон у Львові

Сьогодні, 9 вересня, на урочистому засіданні Вчена рада Львівського національного університету імені Івана Франка вручила почесне звання «Доктор (Doctor Honoris Causa) Львівського національного університету імені Івана Франка» видатному британському політику колишньому прем'єр-міністру Великої Британії Борисові Джонсону. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

Doctor Honoris Causa – це найвище почесне звання Львівського національного університету імені Івана Франка, яке присвоюють громадським, державним і релігійним діячам, політикам, вченим України та світу за значний внесок у розвиток науки, освіти, культури і духовності.

Джонсон поспілкувався з ректорами університетів та студентами, які навчаються на Львівщині. Наголосив, що після повернення до Великої Британії знову наполягатиме на військовій підтримці для нашої держави. 

Ще 4 жовтня 2022 року Вчена рада Львівського університету присвоїла звання «Почесний доктор (Doctor Honoris Causa) Львівського національного університету імені Івана Франка» видатному британському політику, великому другу України, Прем’єр-міністрові Великої Британії (2019-2022) Борису Джонсону. До цього британський політик дав офіційну згоду стати частиною академічної спільноти Львівського університету і висловив надію у найближчому майбутньому відвідати ЛНУ ім. Івана Франка.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт