Джонсон повідомив Зеленському про передачу Україні бронетехніки найближчими днями

Ще Джонсон віддав належне мужності українських сил, які продовжують хоробро захищати свободу України

ФОТО: інформативне

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон під час телефонної розмови повідомив президенту України Володимиру Зеленському про передачу Україні бронетехніки найближчими днями.

Про це повідомляється на сайті британського уряду.

Лідери держав обговорили потребу довгострокового рішення із забезпечення безпеки для України. Британський прем’єр зазначив, що продовжить тісно співпрацювати з союзниками і партнерами, щоб забезпечити для України можливість захищати свій суверенітет.

Прем’єр ознайомив президента з останньою інформацією стосовно нових санкцій, які Сполучене Королівство ввело у дію минулого тижня. Джонсон наголосив, що Велика Британія продовжить забезпечувати Україну засобами для самозахисту, у тому числі бронетехнікою найближчими днями.

«Велика Британія не зупиниться ні перед чим, щоб забезпечити українців ресурси, необхідними для захисту своєї країни від безперервного російського наступу», — написав Джонсон у себе в «Facebook».

Також Джонсон заявив, що міжнародна підтримка для України лише стає міцнішою, і що, на його переконання, Україна доб’ється успіху, а президент РФ Володимир Путін зазнає поразки.

Крім того, Зеленський розповів про актуальну ситуацію в Маріуполі, а Джонсон привітав український спротив у місті.

Ще Джонсон віддав належне мужності українських сил, які продовжують хоробро захищати свободу України.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також