Джонсон сказав, чи варто боятися перемоги Трампа на виборах США

Коли дійде до справи, то важитимуть інтереси Сполучених Штатів Америки

Фото ілюстративне

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловився стосовно того, що буде в разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США. Джонсон вважає, що будь-який президент США не дозволить путіну перемогти в Україні.

Про це Джонсон заявив у інтерв’ю «Європейській правді».

«Щодо Трампа я не настільки песимістичний. Я не думаю, що будь-який президент Сполучених Штатів Америки може дозволити путіну перемогти в Україні. Я просто не бачу такої можливості», – сказав Джонсон.

Він нагадав, що Трамп був першим президентом США, який надав Україні серйозну зброю – «Джавеліни», які виявилися дуже важливими в битві за Київ.

Також колишній прем'єр Британії пригадав, що Трамп здійснив найбільшу висилку російських дипломатів. Тоді США покинули 60 посадовців.

«Американська внутрішня політика є складною. Але коли дійде до справи, то важитимуть інтереси Сполучених Штатів Америки. А інтерес США полягає у підтримці України, у підтримці демократії, у запобіганні агресії. Для цього є багато очевидних причин», – сказав Борис Джонсон.

Читайте також: у питанні відновлення авіасполучення розглядається кілька пропозицій, але «є чотири ключові компоненти, які потрібно вирішити».

До того ж політик впевнений, що інтерес Дональда Трампа не полягає у тому, щоби всі вважали, що його переміг путін

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також