Джонсон відреагував на можливе проведення «Євробачення–2023» у Великобританії

Борис підтримав Україну

Україна може і повинна приймати пісенний конкурс «Євробачення–2023». Про це заявив у суботу прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, після того, як організатори заявили, що ведуть переговори про його проведення у Великобританії.

Незважаючи на те, що багаторічна традиція передбачає, що переможець конкурсу буде приймати його в наступному році, організатори сказали, що гарантії безпеки, необхідні для проведення змагань в Україні, означатимуть, що обговорення буде проведено з Великобританією, яка посіла друге місце.

«Звичайно, я б хотів, щоб це було в нашій країні, але факт в тому, що вони перемогли, і вони заслуговують на це, і я вірю, що вони можуть це отримати, і я вірю, що вони повинні це мати», — сказав Джонсон.

«Я вважаю, що Київ чи будь-яке інше безпечне українське місто було б фантастичним місцем для цього. Ще є рік до початку пісенного конкурсу «Євробачення», сподіваюся, що все буде добре і українці його отримають», — додав він.

У п’ятницю організатор Європейський мовний союз повідомив про те, що веде переговори з британською телекомпанією «BBC» щодо проведення наступного «Євробачення».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також