Дзідзьо і його можливий нападник повідомили свої версії побиття (відео)

original-1372949646
original-1372949646

Відомому співаку Дзідзьо вчора, близько полудня, на порозі радіостанції, перекрили шлях восьмеро чоловіків і завдали двох ударів в обличчя. Принаймні так заявив сам Михайло Хома, однак нападники мають іншу версію та говорять про конфлікт через великі гроші і право управляти концертною діяльністю зірки, йдеться у сюжеті «ТСН.19:30».

Наляканий і ображений Хома пише заяву до поліції: « Розірвана барабанна перетинка. Два удари по обличчю». Одного з нападників він упізнав — це Михайло Мішков, котрий нібито привіз із собою «тітушок», почав залякувати і розпустив руки. «Мішков вже приїжджав раніше на мій концерт, він погрожував моєму програмному директорові, що в мене там і коліно буде прострілене, що моїм лицем повитирають в туалеті», — каже Дзідзьо. 

Сам Мішков божиться, що нікого не бив і не погрожував. «Розумієте, якби я Хому штовхнув — я ж військовий запасу, у мене багато розрядів по різних видах», — натякає він. Себе чоловік називає жертвою афери, бо він купив частку компанії, яка розкручує бренд Дзідзьо, а з ним не хочуть ділитися заробітками. Колишній офіцер розвідки, а нині бізнесмен, частку компанії Дзідзьо купив у колишнього учасника гурту Олега Турка. Той із гурту пішов зі скандалом, почав виступати під псевдонімом Дзідзьо, однак справжній Дзідзьо через суд заборонив йому це робити. Відтак і вирішив позбутися непотрібної частки у шоу-бізнесі. 

Юристи Дзідзя заявляють, що продаж прав незаконний, а з боку Мішкова відбувається спроба рейдерського захоплення співака і його прибутків. «Надавалися певні копії, незасвідчені, і не ті, що потрібні для розгляду дійсно цієї справи», — кажуть вони. Сам новоспечений співласник Дзідзя називає це бізнесом і додає, що навіть у колишнього офіцера можуть розвинутися нахили до творчості. «У мене, як людини військової, але в душі творчої, є маса ідей, як розвинути цей проект і зробити ще кращим», — каже він.

Конфлікт на порозі радіостанції зафіксували камери спостереження, однак відео в поліції відмовилися оприлюднювати. До того ж, поки Мішков давав інтерв’ю, правоохоронці розповсюдили звернення, де оголосили нападника в розшук, але прізвища не назвали. У заявах до поліції Дзідзьо звинуватив у розбої Мішкова, а Мішков так само зробив, але подав скаргу на Дзідзя. 

https://www.youtube.com/watch?v=e4KeePpA98w

varta1.com.ua: Новини