Ексдепутат від «Опоблоку» підстрелив собаку у присутності дітей (ВІДЕО)

Тварина нікому шкоди не завдавала

Скріншот з відео

У Кривому Розі на вулиці Незалежності України, 17, чоловік стріляв у собаку на очах у дітей. Тварина спокійно лежала біля альтанки, коли до нього підійшов чоловік та вистрілив. Про це повідомляє видання Свої. Кривий Ріг посилаючись на слова представниці ГО «Промінь життя» Анастасії Іванової.

Пес з переляку відстрибнув та втік. Очевидці події впізнали у стрільці колишнього депутата від «Опозиційного блоку» - Анатолія Кеуша.

На записі з камери відеоспостереження видно, як собака по кличці «Тунець» спокійно лежав біля альтанки, де сиділи діти.

Представниця ГО зазначила, що пес мав спокійний характер та був стерилізований. Його попередній власник, ймовірно, залишив його на вулиці минулої зими.

Чоловік спочатку зайшов до будинку, опісля деякого часу вийшов та провів кілька хвилин спілкуючись з дітьми в альтанці. Потім він підійшов до собаки та вистрілив у неї з травматичного пістолета.

Небайдужі місцеві мешканці витратили кілька годин на пошуки пораненої тварини. Їм вдалося знайти песика лише під вечір.

З травмованою лапою тварину терміново доставили до ветеринара. Від болю та страху тварина стогнала й не могла ставати на поранену лапу. Наразі він перебуває на стаціонарному лікуванні у ветеринарній клініці «Доктор Дог», де псу планують провести рентгенографію.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група для подальшого розслідування. Обурені батьки дітей, які були свідками цього жахливого інциденту з твариною, подали офіційну заяву.

Свідки впізнали у стрільці колишнього депутата Анатолія Кеуша. Представниця громадської організації повідомила, що після того, як ситуація набула розголосу та ім'я чоловіка стало відомим громадськості, він зв'язався з нею.

«Пан Кеуш дзвонив мені і розповідав казочки, що стріляв у повітря, бо самозахищався. Ось такий самозахист… Робіть висновки самі… Я, наприклад, бачу дорослого чоловіка, який розмахує зброєю на очах у наляканих дітей і поруч собаку, що спокійно відпочиває. Хто з них несе небезпеку?», – розповіла жінка.

Згодом видання зв'язалося з Анатолієм Кеушом, проте той повідомив, що перебуває в лікарні та поки не надав жодних коментарів з приводу стрілянини.

Для довідки: Анатолій Кеуш був депутатом Довгинцівської ради в минулому скликанні від партії «Опозиційний блок» а також балотувався у 2020 році від партії «Опозиційна платформа - за життя» в Довгинцівському районі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена