"Епіцентр" вирішив працювати під час карантину вихідного дня

picture2_internet-magagazi_363973_p0
picture2_internet-magagazi_363973_p0

Під час карантину вихідного дня торговельні мережі «Епіцентр» та «Нова лінія» працюватимуть, однак продаватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ. Про це повідомляє пресслужба мережі.

«Через наші соціальні мережі та звернення до контакт-центру ми отримуємо багато звернень від наших покупців із проханням не зачиняти торговельні центри під час карантину вихідного дня, за прикладом сусідньої Польщі, де будівельно-господарські гіпермаркети продовжують працювати протягом карантину. Ми цінуємо вашу любов та довіру, але ставимо ваше здоров’я та інтереси держави на перше місце», — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що під час карантину вихідного дня мережі «Епіцентр» та «Нова лінія» реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р» № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми. Окрім того, мережа «Епіцентр »доставлятиме їжу із своїх ресторанів.

"У цей час наші клієнти також можуть зробити замовлення на інтернет-магазині www.epicentrk.ua, на онлайн-полицях якого представлений асортимент понад 1 млн артикулів. Товари можна забрати безкоштовно самовивозом у Центрах видачі замовлень у наших торговельних центрах або замовити доставкою. Ми робимо все, щоби на наших Центрах видачі замовлень ви не стикалися з чергами, які є в інших точках видачі товарів.

Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами впровадженими Урядом для посилення карантину", — йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини