Евакуації «державних» установ: окупанти вивозять майно з херсонських банківських установ

Росія розпочала новий етап розграбування України

Фото: ілюстративне

За повідомленням Генштабу ЗСУ, росіяни почали процес евакуації так званих «державних» установ із окупованої частини Херсонщини до окупованого Криму.

«Окупанти посилюють фільтраційні заходи у Херсонській області та розпочали процес евакуації так званих «державних» установ.

За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків і пенсійного фонду".

Генштаб також повідомляє, що рівень морально-психологічного стану населення у прикордонних районах РФ значно знизився. Зокрема, це викликано відсутністю медичної допомоги для цивільних.

«За наявною інформацією, через мобілізацію медпрацівників та збільшення потоку поранених, цивільним відмовляють у наданні медичних послуг у лікарнях Бєлгородської області», — йдеться в повідомленні.

Загалом противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах стримування дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим намагається вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів