Фаріон поскаржилася Зеленському на «хамську» поведінку екскомандира полку «Азов»

Закликала покарати екскомандира

Екснардеп Ірина Фаріон закликала покарати за «хамську поведінку» екскомандира полку «Азов», а нині заступника командира 3-ої ОШБр Максима Жоріна та начальника штабу бригади «Азов» майора Богдана Кротевича.

Відповідне звернення вона направила президенту Володимиру Зеленському, головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та міністру оборони Рустему Умєрову.

Фаріон стверджує, що заяви Жоріна та Кроткевича на її адресу «паплюжать честь українського офіцера і кидають тінь на всю українську армію».

Окрім цього вона відповіла на скандал із публікацією листа студента з Криму. Тоді вона не приховала його прізвище, після чого хлопця затримали окупанти та змусили на відео публічно вибачатися за свою поведінку.

Фаріон заявила, що студент сам винний, оскільки, розуміючи небезпеку, підписав листа своїм справжнім прізвищем та не просив його приховати. Також вона припустила, що взагалі ці події могли бути російською провокацією.

Читайте також: Співробітник ТЦК обіцяв за $4,5 тис. допомогти з ухиленням від мобілізації

«Не треба перекладати з хворої голови на здорову, а звинувачення на мою адресу не мають під собою жодних підвалин, бо їхнє підґрунтя, найімовірніше, московське ФСБ.», — написала вона.

 

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Читайте також