Фаріон вбили, коли вона чекала на таксі, щоб поїхати до доньки

Вечір мала провести разом з донькою і двома онуками

Ірина Фаріон  мала намір їхати зі Львова на короткий відпочинок, бо вже давно не була у відпустці. Про це пише УП.

Вчорашній вечір п’ятниці планувала провести в колі родини – разом з донькою і двома онуками, до яких збиралася в гості. 

«Буквально перед замахом вона набрала доньку Софію і сказала, що закінчила запис нової програми для свого YouTube і тепер може спокійно відпочивати. Мала їхати до них на вечерю. В неї поцілили якраз, коли вона чекала на вулиці таксі», – сказав близький друг родини. 

Ірину Фаріон доставили у львівську лікарню Святого Пантелеймона близько 20:00 в критичному стані. 

За словами керівниці анестезіологічної служби Першого медичного обʼєднання Львова Наталії Матолінець, філологині відразу зробили компʼютерну томографію всього тіла і спрямували в операційну.

Близький друг і колега професорки Дмитро Симак був у лікарні, коли її намагалися реанімувати. У медзакладі перебували поліція та Служба безпеки України.  

Що відомо про замах

Вчора, 19 липня, у Львові на вулиці Масарика підстрелили мовознавицю Ірину Фаріон, внаслідок чого вона потрапила в лікарню в критичному стані.

На місці події працювали оперативники карного розшуку, криміналісти і співробітники всіх служб поліції.

Близько 20 години у відділення невідкладної медичної допомоги лікарні Св. Пантелеймона поступила пацієнтка Ірина Фаріон. У критичному стані з ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови. Жінка перебувала у глибокій мозковій комі. Пацієнтці одразу проведена компʼютерна томографія всього тіла і пацієнтку взято в операційну.

Але, на жаль, попри зусилля медиків жінка померла у лікарні.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі